It may not be perfect. It’s unique!

Koti on aina ollut minulle erittäin rakas ja tärkeä paikka riippumatta siitä missä päin maailmaa se on ollut, minkä kokoinen tai kuinka kauan siinä ollaan asuttu. Olen aina halunnut luoda kodista viihtyisän ja kotoisan kaiken muuttuvan ja vieraan keskellä. Kotihan on monelle meistä juuri se paikka minkä seinien sisällä ladataan akkuja, nauretaan, itketään, leikitään, juhlitaan ja minne vieraat ovat tervetulleita. Onhan kotimme – vanha sininen puuhuvila – inspiroinut myös Blåvilla nimen syntyyn.

Käsillä tekeminen, sisustaminen ja suunnittelut ovat aina olleet osa elämääni jossain muodossa ensin harrastuksena ja nyt myöhemmin ammattina.

Vanhoilla taloilla, merellä ja saaristolla on tärkeä merkitys elämässäni. Näistä syntyykin usein inspiraatio tuotteisiin; milloin meren hiomista kivistä, puun palasesta, luonnon väreistä tai kuluneista aidan rimoista. Samoin kuin erilaisilla muodoilla ja väreillä on tärkeä merkitys tuotteen luonteelle.

Koti ja sen tunnelma, kokemukset ja ympäröivä luonto – kaikesta tästä muodostuu Blåvilla Lifestyle.  Olenkin halunnut yhdistää suunnittelufilosofiassani tyylikkään rentouden yhdistettynä kauneuteen ja käytettävyyteen. 

Jokainen Blåvillan betonituote on suunniteltu ja käsin tehty Suomessa. 

Tervetuloa Blåvillan maailmaan!

Terv. Tuija Poijärvi

Blåvilla Lifestyle Ky

FI27229331

Hopeasalmenranta 3, 00570 HELSINKI,

Puh: 045-6493790

info@blavilla.com