Blåvilla. Tästä kaikki alkoi.

Rakastan sisustamista. Se on aina ollut osa elämääni joko harrastuksena tai työnä. Blåvillan betonit saivat alkunsa keskimmäisen lapsemme menehdyttyä Progeriaan, jolloin terapia-luonteisesti alkanut kokeilu betonin parissa synnytti ensimmäisen Blåvilla-tuotteen, Matilda -possun.

Koti on keskeisessä osassa tuotteideni suunnittelua. Blåvillan kokoelman kaikki tuotteet ovat sellaisia, joilla voisin myös itse sisustaa kotimme. Testaankin aina ensimmäisen prototyypin kotona ennen kuin alan työstää sitä tuotantoon. Betoni on rouhean kaunis materiaali, josta syntyy ainutlaatuisia tuotteita, toista täysin samanlaista Blåvilla-tuotetta ei ole.

Blåvillan betonituotteiden suunnittelu, valaminen ja viimeistely tapahtuvat sinisen huvilamme pihapiirissä Helsingissä. Siitä tulee myös yrityksen nimi Blåvilla. Betonituotteiden tueksi myymme valikoituja kauniita esineitä mm Ruotsista ja Saksasta.

Blåvillan betonituotteet tekevät myös hyvää. Lahjoitamme jokaisesta myydystä betonituotteesta 2% Progeria Family Circlen toimintaan. Se on Progeriaa sairastavien lasten vanhempien hyväntekeväisyysorganisaatio, joka tukee Progeria-perheitä monin eri tavoin sekä tukee lääketietellistä toimintaa ja tutkimusta Progerian parissa.

Tehdään hyvää yhdessä!